Kraj wielu możliwości i wspaniałej kuchni. "W Libanie można wszystko zrobić w jeden dzień"
Kolorowa kuchnia Libanu
W jeden dzień możemy pojeździć tam na nartach oraz wykąpać się w ciepłym morzu, i to bez konieczności zmiany stroju. O Libanie, jego tradycyjnej kuchni, zabytkach i choinkach z bananów opowiadał Jakubowi Poradzie Tony Nasr, Libańczyk od ponad 20 lat mieszkający w Polsce, właściciel najstarszej libańskiej restauracji w Warszawie. Materiał z programu "Pokaż nam świat" w TVN24 BiS.
Program "Pokaż nam świat" oglądaj w weekendy w TVN24 BiS.
Podziel się:
Bądź na bieżąco:
Dodaj Komentarz
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
+0 nowe komentarze
Zasady forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN24BiŚ nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.